Bracing & Bandages

Een verstuiking, overbelasting, infectie, blessure of andere oorzaken kunnen al snel heel vervelende klachten geven. Dagdagelijkse handelingen en activiteiten gaan minder vlot als voordien. Braces en bandages kunnen hier een (tijdelijke) oplossing bieden. Dit zijn hulpmiddelen die u lichaam ondersteunen, corrigeren en beschermen waardoor uw klachten verlicht worden en uw mobiliteit verhoogd.

BRACING & BANDAGES

Uw aanspreekpunt

Heb je nood aan net dat beetje extra steun, ook dan kunnen we je helpen. We kunnen rekenen op een uitgebreid aanbod pasklare braces voor knie, enkel, pols, elleboog enz. Ook op het gebied van artrose bracing en medische compressiekousen kunnen we het meest correcte hulpmiddel voorzien.

Is er geen pasklaar hulpmiddel dat aan je situatie voldoet, dan kunnen we een maatwerk apparaat voor je maken. Vele pasklare hulpmiddelen zijn prima aan te schaffen zonder specialisten voorschrift.

Hebt u toch een doorverwijzing van de arts-specialist ontvangen dan kan u in de meeste situaties genieten van een tussenkomst door uw ziekenfonds. Onze medewerkers lichten elke situatie persoonlijk toe.

Waarom kiezen voor Orthoservice?

R

Aangepast hulpmiddel aan uw noden

R

Huur op korte termijn mogelijk

R

Ondersteuning van het begin tot het einde

R

Erkend door alle ziekenfondsen en zorgkassen in België