Thuisservice

Orthoservice aan huis staat voor thuisservice in de regio.

Wij voorzien thuisservice in de regio: Heist-op-den-Berg, Booischot, Putte, Berlaar, Wiekevorst, Hulshout, Itegem en omstreken. Wenst u alsnog contact op te nemen met onze diensten, buiten ons werkgebied, contacteer ons dan voor overleg.

Thuisservice door Orthoservice

Thuisservice

Waarom thuisservice?

Bent u hulpbehoevend en hebt u nood aan een aangepast hulpmiddel zoals een rolstoel, rollator, brace of krukken?
Dan bent u bij Orthoservice aan huis aan het juiste adres!

Vaak is het zo dat u noodgedwongen op zoek moet naar een hulpmiddel, net in de eindejaarsperiode of in het weekend. Tijdens de feestdagen gebeuren er vaak vele ongelukken.

Ook wordt er veelal getracht om mensen opgenomen in het ziekenhuis of bij hun opvang in kortverblijf naar huis te sturen met het weekend in het verschiet. Dat is alleen maar mogelijk, als artsen en verplegend personeel weten dat thuis de nodige zorg kan voorzien worden.

We fungeren eveneens als verkooppunt van allerhande mobiliteits- en zorghulpmiddelen van Able2, Advys, …

Waarom kiezen voor Orthoservice?

R

Aangepast hulpmiddel aan uw noden

R

Huur op korte termijn mogelijk

R

Ondersteuning van het begin tot het einde

R

Erkend door alle ziekenfondsen en zorgkassen in België

Verhuurmogelijkheden en tarieven

Naast thuisverpleging en kiné aan huis, moet er voor de mobilisatie van een gehospitaliseerde patiënt vaak een noodoplossing worden gezocht bij ziekenfondsen of Rode Kruis uitleenposten. In meer dan eens van deze gevallen zijn deze nauwelijks bereikbaar of hun dienstverlening is afgebouwd als het op mobiliteitshulpmiddelen aankomt.

Orthoservice aan huis wil net die aanvulling in de zorg betekenen die nodig is om iemand degelijk in een thuissituatie op te vangen.

In samenwerking met onze erkend bandagist komen wij thuis langs en bekijken samen met u welke scootmobiel, rolstoel, rollator of verzorgingsrolstoel een mogelijke hulp kan betekenen in uw zorgproces.

In het weekend en op feestdagen wordt getracht een noodoplossing te voorzien in de mate van het mogelijke.

Ook is het mogelijk om een rolstoel, ziekenhuisbed of scootmobiel te huren voor korte termijn. Hiervoor is geen voorschrift door uw arts noodzakelijk.