Contacteer ons

Je kan vrijblijvend contact opnemen met Orthoservice aan huis, als arts, zorgverstrekker of als particulier om de nodige info in te winnen over Orthoservice aan huis en hun mobiliteitshulpmiddelen of service aan huis.

Onze dienstverlening is ook actief in zorgcentra, technische ateliers en paramedische groepspraktijken. Ons team staat in nauw contact met thuisverpleging, huisartsen en voorschrijvers.

Adres

Halfstraat 60
2220 Heist-op-den-Berg

Bel Ons

Stuur een bericht

0479/22.80.63

 We beantwoorden geen anonieme oproepen.

We nemen graag de nodige tijd voor patiënten met een zorgvraag en verzoeken je dan ook vriendelijk een kort berichtje in te spreken na de biep indien we niet bereikbaar zijn. Uiteraard contacteren we je dan zo spoedig mogelijk.

Atelier en consultatie

Maak een afspraak

Om het atelier te bezoeken of een consultatie bij onze orthopedist / bandagist vast te leggen, kan je ons telefonisch bereiken.

Bereikbaar

We zijn regelmatig telefonisch bereikbaar.
In noodsituaties zijn we bereid om in te grijpen, maar we rekenen op uw begrip dat we niet iedereen onmiddellijk kunnen helpen.

Hoort u alsnog onze voicemail, dan verzoeken we u vriendelijk om een berichtje in te spreken na de toon. U wordt zo spoedig mogelijk opnieuw gecontacteerd.

 

Uitsluitend op afspraak, bel of mail voor een passend moment af te stemmen.
Wij helpen u zo spoedig mogelijk verder.