Standaard, Comfort en Actief Rolstoelen

Een rolstoel wordt gebruikt om zich zelfstandig of met hulp binnen- of buitenshuis te verplaatsen om zo deel te nemen aan sociale activiteiten. Onze rolstoelen zijn gemaakt voor maximaal gebruikersgemak, ongeacht of dit nu passief of voor de zeer actieve gebruiker is.

Standaard rolstoelen

Uw aanspreekpunt

Bij Orthoservice aan huis zijn we gespecialiseerd in het opmeten, aanpassen en leveren van zowel standaard als volledig aan de patiënt aangepaste rolstoelen.

Onze standaard rolstoelen zijn comfortabel, licht en makkelijk opvouwbaar. Ze zijn steeds voorzien van eenvoudig afneembare achterwielen en in hoogte regelbare armsteunen & handvaten. We kunnen rekenen op een uitgebreid aanbod van de grote merken op de markt zoals Otto Bock, Sunrise Medical, Vermeiren enz.

Heb je echter nood aan meer steun en je dagelijkse verzorging door thuisverpleging of extra hulp dan is een verzorgingsrolstoel misschien eerder aan de orde. Deze kantelrolstoelen zijn volledig instelbaar en kunnen door je assistentie in een rustpositie worden geplaatst voor maximaal comfort.

Zelfstandig, maar niet meer mobiel? Dan is een actief rolstoel mogelijks iets voor jou! We kunnen rekenen op een uitgebreid aanbod van diverse leveranciers.  We luisteren naar je verhaal en bepalen samen met jou, na een demo periode, het meest passende model binnen de mogelijkheden.

Waarom kiezen voor Orthoservice?

R

Aangepast hulpmiddel aan uw noden

R

Huur op korte termijn mogelijk

R

Ondersteuning van het begin tot het einde

R

Erkend door alle ziekenfondsen en zorgkassen in België

Meer informatie?

Voor alle nuttige informatie i.v.m. het correcte voorschrift voor je arts kan je kijken op onze download pagina.