Steunzolen

Onze orthopedische zolen worden met de grootste zorg gemaakt door onze techniekers. Met aandacht voor klant en klacht wordt er steeds gezocht naar de meest geschikte oplossing.

Steunzolen

Waarom steunzolen?

Orthopedische steunzolen kunnen voor verschillende doeleinden aangemeten worden. Als taak hebben ze namelijk de positie van de voet te corrigeren en / of te ondersteunen. In het geval van voet of standafwijkingen, al dan niet samen met pijn in de voeten, worden er frequent steunzolen aangemeten.

Ook actieve sporters kunnen bij ons terecht voor de opmeting en het laten maken van sportspecifieke sportsteunzolen. Heb je geen specialisten voorschriftje? Geen probleem, ook dan kunnen we je uiteraard verder helpen! We leggen u graag de verschillen uit i.v.m. een eventuele tussenkomst door uw ziekenfonds.

Heb je reeds steunzolen door onze diensten laten maken? De levensduur van een gemiddelde steunzool is een tweetal jaar, doch deze is individueel uiteraard afhankelijk van de mate van gebruik en eventuele pathologische wijzigingen.

De inloopperiode van orthopedische steunzolen bedraagt ongeveer 1 week om te wennen aan de nieuwe steun voor je voeten. Ervaar je na de inloopperiode toch nog een probleem, dan zorgen we voor een aanpassing! We kijken graag naar wat anders, en of beter kan, binnen de mogelijkheden.

Waarom kiezen voor Orthoservice?

R

Aangepast hulpmiddel aan uw noden

R

Huur op korte termijn mogelijk

R

Ondersteuning van het begin tot het einde

R

Erkend door alle ziekenfondsen en zorgkassen in België