Werkplaats

Hebt u problemen met uw hulpmiddelen door gebruik of ongewilde accidentjes waardoor uw hulpmiddel niet meer functioneel is, dan staat het u vrij om contact op te nemen en een reparatieaanvraag in te dienen.

Scootmobiel

Reparaties
Service Punt
Checklist Onderhoud

Wij komen bij u langs en bekijken welke aanpassingen en reparatiekost er eventueel verbonden is om uw hulpmiddel terug operationeel te maken. Een voorbeeld is het vervangen van batterijen of banden indien uw scootmobiel al enkele jaren dienst doet. Reparaties worden steeds uitgevoerd door erkende technologen en gekwalificeerde technici. Onze techniekers hebben specialisaties in orthopedie, mechanica, elektronica, elektromechanica en laswerken.

Wij beschikken over elektronische diagnose en afstellingsapparatuur voor uitgebreide diagnose van batterijen en elektronische sturingen.

Alle reparaties worden indien mogelijk in eigen atelier hersteld met originele onderdelen. Indien een complex probleem met bv. elektronische componenten aan de orde komt, zal er steeds contact worden genomen met de leverancier.

Waarom kiezen voor Orthoservice?

R

Aangepast hulpmiddel aan uw noden

R

Huur op korte termijn mogelijk

R

Ondersteuning van het begin tot het einde

R

Erkend door alle ziekenfondsen en zorgkassen in België

Nazicht en onderhoud

Het is aanbevolen je scootmobiel of elektronische rolstoel geregeld aan te bieden voor nazicht en onderhoud. Orthoservice aan huis biedt je tegen een klantvriendelijke prijs een checklist controle aan. Wanneer dit gebeurt bepaal je als klant zelf, maar wij raden aan dit jaarlijks te doen, tijdens de winterstop periode. Wat een checklist controle inhoudt kan je hier downloaden, net als onze gebruiktips voor een optimaal gebruik van de scootmobiel.