Elektrische Hulpmiddelen & Rolstoelen

Wanneer je niet langer in staat bent om je zelfstandig te verplaatsen, biedt een elektrische rolstoel mogelijks een uitkomst.

orthoservice

Elektrische hulpmiddelen & rolstoelen

Een oplossing op maat

Heb je nood aan volledig aangepaste elektronische rolstoel? Dan kunnen we je zeker assisteren bij je zoektocht. We zoeken samen naar een geschikte rolstoel binnen de mogelijkheden, ongeacht of dit nu voor binnen met beperkte draaicirkels is, of juist een toestel moet zijn voor wat ruiger terrein en overbruggingen buiten. Ons team assisteert je met voldoende demo toestellen voorzien van elektrische verstelmogelijkheden om uit te proberen in je eigen situatie.

Heb je mogelijks interesse voor een elektrisch hulpmiddel zoals een aankoppelfiets, hulpaandrijvingen of assistentie bedieningen voor je begeleiding, ook dan kunnen we zeker een hulp betekenen.  We zoeken samen naar de meest passende oplossing voor je eigen situatie.  Onze diensten hebben ervaring met o.a. de Smartdrive hulpmotor aandrijvingen voor o.a. actief rolstoelen, Batec aankoppelhulpmotoren voor actieve gebruikers, V-drive duwondersteuningen voor begeleiders en zowel de Otto Bock e-support als Sunrise Medical Wheeldrive motoren voor standaard en actief rolstoelgebruikers.

Neem zeker een kijkje op de download pagina voor het correct voorschrift voor je arts of lees het stappenplan na i.v.m. de aanvraagprocedure bij je zorgkas. Vele van deze hulpaandrijvingen vragen niet alleen de steun van de zorgkas, maar vaak ook van het VAPH.  Onze medewerkers geven je graag meer informatie over deze high-end aanpassingen.

Waarom kiezen voor Orthoservice?

R

Aangepast hulpmiddel aan uw noden

R

Huur op korte termijn mogelijk

R

Ondersteuning van het begin tot het einde

R

Erkend door alle ziekenfondsen en zorgkassen in België

Meer informatie?

Voor alle nuttige informatie i.v.m. het correcte voorschrift voor je arts,
alsook de benodigde verzekeringsinformatie kan je kijken op onze download pagina.